Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
1 pompoen, geschild, van pitjes ontdaan en in blokjes 4 sjalotje, gepeld en in vieren 1/2 theelepel gemalen koriander 500 ml kippenbouillon peper en zout[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVan de week zag ik gerookte forelfilet in de supermarkt liggen. Dat deed me denken aan dit recept van een salade met forelfilet en sinaasappel-honingdressing[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen gezonde en toch smakelijke en vullende lunch. Door de vele eiwitten heb je lang een voldaan gevoel. Lekker met wat sla en tomaatjes. Ingrediënten 1P : 1EL[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.comHet is erg leuk om soms wat nieuws te proberen. Zo maakte ik van de week deze salade voor Hans. Hij is dol op vis en ook kan ook erg genieten van een salade.[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlsalade met bokkingmousse en garnaaltjes Eigenlijk wilde ik de vismousse met mierikswortel op smaak brengen. Maar ik had het niet in huis en daarom nam ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNa 2 1/2 jaar bloggen, weet ik ondertussen min of meer welke recepten hoge ogen gaan gooien. Zo zijn jullie bijzonder tuk op hapjes, heb ik al gemerkt. Week na[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDenkend aan Ameland voel ik de wind op mijn gezicht. De zon op mijn winterjas Het schitteren van de golven in het licht Hoe nietig en hoe weerbaar wij ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGisteravond at ik in mijn eentje omdat Peter na een paar weken stop weer oefende met de band na werktijd. Ik had een lekkere buffelmozzarella gekocht van[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlHoi hoi! Op verzoek van een paar lezers, hier dan toch het uitgewerkte recept van de garnalencocktail die ik maakte op Eerste Kerstdag. Enorm geslaagd als je[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 roze grapefruits 1 blikje krab 4 kleine roze garnalen 1/2 krop sla 10 cl kwark of mayonaise 1 dessertlepel cognac zout en peper. 10 cl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 roze grapefruits 1 blikje krab 4 kleine roze garnalen 1/2 krop sla 10 cl kwark of mayonaise 1 dessertlepel cognac zout en peper. 10 cl[...]
Bron: smulweb.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg asperges (schoongemaakt, de uiteinden en schillen goed afspoelen en bewaren) 1 L kippenbouillon (van 2 tabletten) 2 gerookte kipfilets[...]
Bron: smulweb.nl