Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Instructies
Wanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met slagroom en een beetje mosterd. De Hollandse garnaaltjes maken er echt een feestelijke voorgerecht van.
Je kunt de soep een dag vantevoren [...]
Lees het recept op atatenwijvandaag.blogspot.com
Ingrediënten
- boter
- mosterd
- witte wijn
- zuurkool
- laurier
- peper
- zout
- garnalen
- slagroom
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Categoriëen
- VegetarischJa
- Met vleesNee
- Met vis en zeevruchtenNee
- Met fruitNee
- Met peulvruchtenNee
- Met pastaNee
- Met groentenNee
- Met rundvleesNee
- Met varkensvleesNee
- Met gehaktNee
- Met gevogelteNee
Lees alle recepten uit atatenwijvandaag.blogspot.com
Ingrediënten
- boter
- mosterd
- witte wijn
- zuurkool
- laurier
- peper
- zout
- garnalen
- slagroom
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. |
FAQ |
Privacy