Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4 sjalotjes of 2 uien 1 rode peper 3-4 tenen knoflook 1 1/2 tl ketoembar (koriander) 1 tl djinten (Komijn) 1 tl sereh[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalotje 40 g boter of margarine 40 g bloem 1 1/2 kippenbouillontablet 5 gemberbolletjes (potje 240 g) 2 eetlepels Zaanse mosterd 1/2[...]
Bron: smulweb.nlDe vriendin van onze oudste zoon is vegetariër, dus eten wij tegenwoordig ook vaker vegetarisch. Ik vind het heerlijk. We gaan vaker vegetarisch eten, ik wil[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekker, de dressing versterkt de smaa k van de makreel en an dersom. 1 makreel (ca. 350 g) , 4 sjalotten, gesnipperd, 4 el balsamico-azijn, 1 1/2 el grove[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 middelgrote prei 1 sjalotje 30 gr boter 30 gr bloem 1 1/2 kippenbouillontablet 1 dl droge witte wijn 1 dl slagroom 2 eetlepels dyonmosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlProef en geniet van de nazomer met een smaakvolle spinazie salade. Ingrediënten (2 personen): Recept printen 250 gram verse spinazie, gewassen en uitgelekt 250[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVanavond wilde ik graag weer eens iets anders eten, eigenlijk wat ik nog nooit gemaakt had. In het kookboek van GOK vond ik een recept van eieren in[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlOnze tuin wordt steeds meer gedomineerd door wilde bloemen, kruiden en fruitplanten. Van gewone salie, tijm, dragon en bieslook tot ananassalie, chocolademunt[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlLekker low carb voor bij de barbecue of de picknick! Ik maak ook vaak puree van bloemkool. Bloemkool in kleine roosjes snijden en koken. Afgieten, pureren met[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIk doe deze maand voor het eerst mee aan de foodblogswap . Daarbij koken verschillende bloggers van elkaars blog. Ik mocht iets uitkiezen op De Pan van Pien .[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlWat te doen met de boerenkool die nog op de tuin staat.... Stamppot uiteraard, maar daar ben ik niet echt liefhebber van en ook is de stamppottentijd een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl