Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 2 tenen knoflook, geperst 2 dikke of 4 dunne plakjes magere bacon, kleingesneden 1 grote ui, versnipperd 2[...]
Bron: allrecipes.nlIk werkte al eerder recepten uit voor de VLAM en deed dat telkens met veel plezier en overgave. Herbekijk deze pareltjes maar even. Geen eigen stoef, hoor,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSmaak opbouwen. Daar draait het altijd om bij soep. Zoals mijn opa vroeger zei "Es kommen Gäste. Gib Wasser zur Suppe", zo werkt het natuurlijk niet! In soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSoep is echt geen wintermaaltijd. De pastinaak hoef je alleen te gebruiken als je die daadwerkelijk in huis hebt, koolraap smaakt bijvoorbeeld ook erg lekker.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlAlweer een poos geleden was ik met een vriendin naar een lezing. Het ging over opruimen, ordenen, structureren...zowel figuurlijk als letterlijk. Op gegeven[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGisteren was het een gezellige en geslaagde dag op de Mercado in Hendrik-Ido-Ambacht! Er was een nieuwe deelneemster, een Spaanse die zich Maestra Cortadora[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlLaatst kocht ik boterraapjes op de biomarkt in Emmen. Ik had ze nog nooit eerder gehad, ik had er zelfs nog nooit eerder van gehoord, maar deze goudgele[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten: 40 dkg groene erwten 4 takjes van jonge wortelen 1 takje pastinaak 1 kleine ui 1/2 dl olie 1 eetlepel bloem Hongaarse paprikapoeder zout gemalen[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlZelfgemaakte kippensoep is zo veel lekkerder, niet te vergelijken met pakjes of potjessoep. Je ziet er vaak tegenop maar het is echt heel makkelijk te maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTwee weken geleden had ik een schoonmaak weekend ingepland. Na twee weken hard doorwerken aan verschillende zaken had ik nu eindelijk een weekend vrij. Om mijn[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlvoor 7 personen - 500 gram spliterwten - 150 gram rookspek in stukjes - oer-hammetje/hamschijf - zout - 2 laurierblaadjes - peper - 2 middelgrote preien - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke scharelkip in stukken gesneden 2 uien (elk in vier delen gesneden) 4 flinke wortels (in stukjes) 2 stengels bleekselderij (in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke scharelkip in stukken gesneden 2 uien (elk in vier delen gesneden) 4 flinke wortels (in stukjes) 2 stengels bleekselderij (in halve[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1¼ theel. gedroogde tijm 2 wortelen, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 8 50 gr boter 1,5 eetlepel fijngesneden verse gember 1/4 theelepel pimentpoeder 1/4 theelepel komijnpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlPastinaak behoort tot de vergeten groenten, maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. Pastinaak is een ivoorkleurige wortel met een zoete anijsachtige[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl