Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 161 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, kleingesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 theel. venkelzaad 5 dl visbouillon 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kleine rode ui, in dunne ringen 1¼ dl witte wijn 2 eetl. witte-wijnazijn 1 laurierblad versgemalen zwarte peper zout 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g kleine nieuwe aardappelen, geschrapt 1 blik artisjokharten in pekel of water, circa 400 g, uitgelekt en gespoeld 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 85 g rode Camarguerijst 150 ml droge witte wijn 400 ml groentebouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 el olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 uien, fijngehakt 4 stengels bleekselderij, gesneden 5 wortels, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen . 250 gr. stevige grote uien . 20 gr. boter . 1 el. olijfolie, traditioneel . 2 tabletten runderbouillon . 3-4 grote sneden stokbrood, schuin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels boter 1 theelepel zout 2 grote rode uien, in dunne schijfjes 2 grote uien, in dunne schijfjes 1,5 liter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg gemengde vissoorten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 peen, in stukjes 1 prei, in stukjes 2 grote rijpe tomaten, in stukjes 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlAls boerenkool ontkiemd of doorschiet, hebben ze van die schattige kleine zachte blaadjes. Wist je dat je deze heel goed rauw in een salade kan eten?! Ik was[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlKnoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 2 personen 3 rode paprika`s 3 tomaten 1,5 ui Yofresh droge witte wijn 1 grote teen knoflook 300 gram champignons 250 ml kookroom 2 el olie Paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie 900 gr uien, gesnipperd 680 gr runderstoofvlees 2 theelepels zout zwarte peper naar smaak 2-3 groene[...]
Bron: allrecipes.nl