Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 201 recepten
voor 4 personen -50 cl kokosmelk -50 cl kippen-of groentebouillon -600 g pompoen (geschild, ontdaan van zaadjes en in blokjes gesneden) -1 pepertje (zonder[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 150 gr shiitake paddenstoelen, fijngesneden 100 gr portobello's, fijngesneden 2 sjalotjes, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 kleine gekookte bietjes Bakolie 2 limoenen 3 grote avocado`s of 4 kleine 20 cl verse slagroom 1 teentje knoflook 1 sjalotje 1 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Gambas knoflook Sterke tomatenbouillon Bieslook Zeezout Chorizo Sjalot Babyvenkel Hulpmiddelen Kappa van Texturas Voorbereiding Gambas in[...]
Bron: smulweb.nl2 sjalotten of 1 ajuin Boter 3 bouillonblokjes (vlees of groenten) 1 doos gepelde tomaten 3 bananen ( juist rijp genoeg) 2 afgestreken eetlepels bloem 1,5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 flinke struikjes witlof 1 klein sjalotje 1 eetlepel zonnebloemolie 50 gram zachte jonge geitenkaas (Bettine Blanc bijv.) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlVoor dit recept karamelliseer je zalm in de oven en verdeel je deze over een kruidige salade met komkommer, tomaat en flinterdun gesneden kool. Ingrediënten:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 100 gr geschaafde amandelen 100 gr boter 4 sjalotten of 2 uien 100 gr bloem 2 el gedroogde tijm of dragon ¾ l melk 1¾ l[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 aardappelen ½ zacht zure appel ca. 50 g krab ca. 70 g gerookte zalm 2 eetl. mayonaise 1 potje zure room (klein) 2 worteltjes ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten ½ kg aardappels (vastkokend) 3 stengels bleekselderij 1 beker zure room (125 ml) ½ citroen (geperst) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1[...]
Bron: ah.nlIk kwam deze soep op een ander blog tegen, waar het tijdens de carnaval een vaste plek op hun tafel schijnt te hebben. En het is inderdaad een goede soep om te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 300gr witvisfilet 2 eetl rode kerriepasta 1 ei 2 eetl vissaus 1 theelepel suiker 2 eetl maizena 3 eetl munt 1 eetl koriander 500gr boontjes[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijke basissoep die je eventueel zelf kunt opleuken met bosuitjes, prei of kastanjechampignons. Voor 2 personen heb je nodig: 1 ei 1 persoonsportie[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl[...]
Bron: smulweb.nl