Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 10 100 gr geschaafde amandelen 100 gr boter 4 sjalotten of 2 uien 100 gr bloem 2 el gedroogde tijm of dragon ¾ l melk 1¾ l[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 200 gr. bloem - 25 gr. margarine - 1 dl. melk - 1 ei - zout - olie Vulling: - 200 gr. kipfilet - 2 uien - 3 teentjes knoflook - 1 cm. djahe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 200 gr. bloem - 25 gr. margarine - 1 dl. melk - 1 ei - zout - olie Vulling: - 200 gr. kipfilet - 2 uien - 3 teentjes knoflook - 1 cm. djahe[...]
Bron: smulweb.nlDit recept komt uit Jamie Oliver's 30 minute meals, dus het is super easy en snel klaar! Zoals de titel al zegt vind ik dit een Engelse kippastei dankzij de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 400 g kruimige aardappels (geschild en in stukken) 50 ml halfvolle melk (verwarmd) 2 eetlepels boter 2 blikjes tonijn op water (a 185 g) 2[...]
Bron: ah.nl200 gram kropsla 1 ui 40 gram boter 4 1/2 dl kippebouillon 2 dl melk zout nootmuskaat lichtbruine suiker boursin of roomkaas Voorbereiding - was de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen TONIJN: 200 gram verse tonijn (sushi kwaliteit) 1 1/2 eetelepel Japanse sojasaus 1 theelepel wasabi uit tube RIVIERKREEFTJES: 125 gram[...]
Bron: smulweb.nlVulling: 500 g gehakt witte peper 1 ui 4 teentjes knoflook 10 takjes selderij 1 thl. aromat 1 lepel ketjap 1 bouillon blok 3 el. doperwtjes of prei[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram ijsbergsla, 2 eieren, 2 of 3 trostomaten, blikje of potje haricots verts blikje tonijn, blikje ansjovisfilets, 250 gram krieltjes, 6[...]
Bron: smulweb.nl200 gram kropsla 1 ui 40 gram boter 4 1/2 dl kippebouillon 2 dl melk zout nootmuskaat lichtbruine suiker boursin of roomkaas Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nl