Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 206 recepten
voor 4 personen 300 gr kabeljauwfilet 200 gr verse tonijn( of een andere vaste vis naar keuze) grote garnalen(als versiering) 1 ui 1 teentje look 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetl olijfolie 2 grote uien, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2 theel paprikapoeder 2 stengels bleekselderij 3[...]
Bron: allrecipes.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlEieren (1 ei = 2 gevulde eieren) Roomboter (Per eigeel eenzelfde hoeveelheid boter) Peper, zout Maggie (Per 5 eieren gebruik ik ongeveer een eetlepel)[...]
Bron: smulweb.nlMijn recepten ontstaan regelmatig doordat er 'restjes' zijn. Zo had ik nog een pot gedroogde tomaten op olie die ik op wilde maken. Ik besloot een tapenade te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSoms wil je ook weleens een supermakkelijk soepjes maken. Waar weinig tijd voor nodig is en ingrediënten. Dat is deze soep, maar ik heb hem dan nog wel iets[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlGarnalen soep met Creme Fraiche Ingredienten 2 eetlepels olijfolie 300 gram ongepelde garnalen 3 eetlepels tomatenpure 1/2 eetlepel kerrie 1/2 eetlepel[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 1 fijngesnipperde ui, 1 eetl boter, 1 eetl bloem, 4 dl bouillon, 3 dl melk, 300 gram geraspte kaas, zout, paprikapoeder, scheutje sherry of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 l. kippenbouillon van blokjes 1 cm verse gember,fijn gesneden geraspte schil van 1 sinaasappel 2 avocado`s,uitgehold en in blokjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kabeljauwfilet - 500 g aardappelpuree - 75 g paneermeel - 150 g melkerijboter - 1 eetlepel gehakte peterselie - 1 l court-bouillon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 50 g chorizo, in kleine blokjes 450 g magere runderlap, in reepjes van 1 cm breed 800 g kleingesneden tomaten uit blik (2[...]
Bron: allrecipes.nl