Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Ingrediënten ½ zakje bakpoeder (zakje à 16 g) 250 g bloem 4 tl gedroogde Italiaanse kruiden 1 tl zout 100 ml kraanwater 6 el olijfolie 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g bloem (+ extra om te bestuiven) 1 tl zout 100 g koude boter 1 ei 2 rode uien 4 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 el[...]
Bron: ah.nlNu de tomaten volop verkrijgbaar zijn kon ik ze niet laten liggen. Zodoende een grote pan heerlijke verse tomatensoep gemaakt. Wij hebben er van genoten. Nodig[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlIngrediënten: 2 eetlepels olie 1 eetlepel bloem 1 liter tomatensap zout suiker halve ui een handvol pasta letters klein stukje selderij Maak van de olie en[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHet recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVandaag eten we een ouderwets lekkere Hollandse tomatensoep, met gehaktballetjes en een handje vermicelli. Daarbij zelfgemaakte soepstengels (zie recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlLaatst kreeg ik een recept door van kaassoep. Ik had het weleens gegeten in een restaurant maar nog nooit gemaakt. Ik ben het meteen gaan proberen en sinds die[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nl400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]
Bron: smulweb.nlVoor deze soep heb je geen pakjes nodig, hij is heel makkelijk zelf te maken. Belangrijk bij zelf soep maken, eigenlijk altijd bij koken, is dat je gedurende[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl