Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 133 recepten
voor 4 personen 1/2-1 gesnipperde ui 1-2 fijngehakte teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 1 blik gehakte gepelde tomaten 2 eetlepels tomatenpuree 4 kopjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Blikje Cream style corn (mais)(toko) 1 Blikje mais a 400 gr. 1 Ui 2 Kip bouillonblokjes 8 dl. water 2 eieren 2 el. Soyasaus 4 druppels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg aardappels 100 gr bloem 300 gr paneermeel 4 eieren 75 gr geraspte Parmezaanse kaas 75 gr geraspte Pecorino Romano kaas 2-3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo rijpe tomaten, gepeld en gehalveerd 200 gr (stok)brood van een dag oud, in plakjes 1 tot 2 teentjes knoflook, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 voor de salade: 2 eieren 100 gr jonge spinazie bladeren 2 tomaten, in plakjes gesneden 2 plakjes parmaham 60 gr ricotta kaas 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 10 ongeschilde aardappelen 5 hardgekookte eieren, grof gehakt 180 ml zure room 180 ml mayonaise 1 eetlepel appelcider azijn, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eieren 1 eetlepel Dijon mosterd 3 eetlepels vers citroensap 4 eetlepels olijfolie 230 ml plantaardige olie 2 scheutjes hete[...]
Bron: allrecipes.nlKnolselder, 1 ajuin, 4 appels, 4 gekookte eieren, beetje peterselie, blik erwten en wortelten, zoute Poolse augurken (zeer belangrijk voor de smaak), peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 eieren 6 plakjes bacon 250 gr champignons 2 sjalotjes 1 el olijfolie 1 el boter 1 tl bloem 125 ml kippenbouillon 2 tl citroensap 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -150 g gemalen Passendale Prelude kaas - 2 kg tomaten - 4 appelen (niet te zuur) - 1 ui - 2 stengels bleekselderij - 1 teentje knoflook - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kommen Basisnoedelsoep , met of zonder geblancheerde groente 2 eetl. bakolie 2 eieren 1 tomaat, in plakjes gesneden zout Bereidingswijze Als[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter vis- of kippenbouillon (van blokjes) 1 stengel sereh (citroengras), gekneusd 2 cm verse gemberwortel, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 40 gram boter, 100 gram paddestoelen in plakjes gesneden, 50 gram room, 300 gram aardappelen in blokjes gesneden, 4 eieren, 1 ltr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 700 g krielaardappelen (schoongeboend en in plakjes) 4 maïsscharreleieren 600 g sperziebonen 2 zakken krulsla melange (a 100 g) 1 ui (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabatta (afbakbrood) 2 eieren 1 komkommer 1 blikje ansjovisfilet (in olijfolie (48 g)) 2 zakken ijsbergsla (extra (a 200 g)) 8 el Caesar[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 5 el olijfolie extra vierge, 150 gr chorizoworst - fijngehakt, 1 ui - gesnipperd, 1 teen knoflook - fijngehakt, 2 stengels bleekselderij -[...]
Bron: smulweb.nlPeper zout aromat worcestershiresaus 2 blikjes zalm 4 flinke eetl. mayonaise 5 eetl. yoghurt 4 flinke eetl. ketchup 3 hardgekookte eieren 6 blaadjes gelatine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 kg vis (geschikt om te koken, bv. kabeljauw) - 4 eetlepels olijfolie - 1 laurierblaadje - 1/2 kopje rijst - 3 fijngesneden tomaten - 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kabeljauw (of goedkopere soort witte vis zoals koolvis). 100 gram fijne havermout 1 kleine ui Paar takjes peterselie Circa 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 25 gr boter 500 gr uien 1 eetlepel kerriepoeder, of naar smaak 2,5 eetlepel bloem 2 liter bouillon (getrokken van rund of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Meel, 2 eieren, garnalen of witvis, handjevol diepvries doperwten of spercie boontjes, vissaus, fijn gesneden pepertjes, zout Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie, 6 teentjes knoflook geplet, 3 plakjes boerenbrood ontkorst in blokjes, 1,5 liter kippenbouillon van tablet, 3 el droge sherry,[...]
Bron: smulweb.nlVoor deze soep heb je geen pakjes nodig, hij is heel makkelijk zelf te maken. Belangrijk bij zelf soep maken, eigenlijk altijd bij koken, is dat je gedurende[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 4 aardappels (vastkokers) 1 eetl. citroensap 10 cm komkommer 2 eieren 1 blikje tonijn (op water) zout en peper 1 eetl. kappertjes 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl