Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 102 recepten
voor 4 personen 1 kruimige aardappel 50 g boter 25 g bloem 1 schaal paddenstoelenseizoensmelange (150 g), in stukken 1 schaal oesterzwammen (150 g), in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een kleine lamsbout,3 a 4 teentje knoflook gehalveerd,wat rozemarijn en wat thym, zout peper 350cc tomatensap, scheutje rode wijn,2 thl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 eetlepels olijfolie 1 flinke ui 6 grote vleestomaten + 3 roma tomaten 1 zakje soepgroenten 3 gedroogde tomaten 2 eetlepels tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 grote uien, in dunne ringen gesneden 750 ml runderbouillon 100 ml rode wijn 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, kleingesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 theel. venkelzaad 5 dl visbouillon 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kleine rode ui, in dunne ringen 1¼ dl witte wijn 2 eetl. witte-wijnazijn 1 laurierblad versgemalen zwarte peper zout 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 85 g rode Camarguerijst 150 ml droge witte wijn 400 ml groentebouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 el olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 uien, fijngehakt 4 stengels bleekselderij, gesneden 5 wortels, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlAls boerenkool ontkiemd of doorschiet, hebben ze van die schattige kleine zachte blaadjes. Wist je dat je deze heel goed rauw in een salade kan eten?! Ik was[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]
Bron: smulweb.nlKnoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen * 1 ui * 300 g aardappelen * 1 pompoen * scheutje olijfolie * 1 rode peper * 1 tl kurkuma * scheutje witte wijn * 700 ml kippenbouillon * 150[...]
Bron: smulweb.nl