Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Basissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 2 dikke of 4 dunne plakjes magere bacon, fijngesneden 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 1 aardappel, geschild en in blokjes gesneden 300 g broccoli, grofgesneden 1 grote prei, in schijfjes gesneden 125 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 komkommer 1 eetlepel olie 1 prei 2 lente-uitjes 2 theelepels witte balsamico-azijn 1 theelepel suiker of honing 2 flinke eetlepels dille[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 400 gram bloemkoolroosjes; 200 gram aardappelen; 200 gram prei; 1 teentje knoflook; zout en peper naar smaak; 30 gram roomboter; 1[...]
Bron: smulweb.nlTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWoon je in (de buurt van) Utrecht? Ga als groenteliefhebber dan zeker eens naar tuinderij Amelishof . Bij het moestuinwinkelje koop je verse biologische[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIngrediënten 600 g vastkokende aardappels zout 1 prei 10 cocktailaugurken (zuur) 1 grote appel 1 bekertje zure room (125 ml) 1 eetlepel mosterd 1 zakje[...]
Bron: ah.nlWij hebben deze zomer weer heel wat vlees gebakken op de BBQ en voor de afwisseling zijn we ook een beetje gaan experimenteren met vis. Onze oudste dochter[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWij hebben deze zomer weer heel wat vlees gebakken op de BBQ en voor de afwisseling zijn we ook een beetje gaan experimenteren met vis. Onze oudste dochter[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl