Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties: 8 50 gr boter 1,5 eetlepel fijngesneden verse gember 1/4 theelepel pimentpoeder 1/4 theelepel komijnpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlEerder deze week schreef ik in mijn blog “Valentijnsdag” over mijn nieuwste culinaire obsessie (http://evaverwondert.blogspot.com/): Het kookboek[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlvoor 4 personen 50 g plantaardige margarine; 1 rode ui gesnipperd; 1 teen knoflook fijngehakt; 2 winterpenen in plakjes; 2 stengels bleekselderij in stukjes;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie 2 uien, fijngehakt 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 tl versgeraspte gember 1,5 liter water 200 gr rode linzen 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor 4 personen: - 1 tl kerriepoeder - 1½ el olijfolie - 1 ui, fijngehakt - ½ appel, geraspt - 1 teen knoflook, uitgeperst - verse[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comA French inspired soup with a hint of ginger to give some inner heat and the juice of a blood orange for a delicate taste. Yesterday I was walking in the sun,[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comMaaltijdsoepen, wij zijn er gek op! Zeker met dit gure weer kunnen wij genieten van een lekker grote kom goedgevulde soep! We hebben dan ook al twee keer[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlVroeger at - toen ik nog klein was - ik eens linzensoep die helder was en spekjes had. Dat was één van de lekkerste dingen die ik ooit gegeten had. En ever[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlSoep is echt geen wintermaaltijd. De pastinaak hoef je alleen te gebruiken als je die daadwerkelijk in huis hebt, koolraap smaakt bijvoorbeeld ook erg lekker.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlHeerlijk verwarmend, supergezond, budgetvriendelijk,veganistisch en zo lekker.Dat is deze wortelsoep. Ideaal om restjes groenten weg te werken. Zelf houden we[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beUi, knoflook, gember. Garam masala. Rode Linzen. Heet water. Op smaak brengen met peper & zout. Eventueel met staafmixer pureren. Pas de dikte van de soep[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet courgetteseizoen is weer bijna voorbij, we hebben nog een enkel courgettetje maar daar is alles mee gezegd. We hebben meestal vier planten en dat is meer[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk kook graag met de speltkorrels van mijn overbuurman Landgoud . Deze korrels zijn van het oerras Oberkelner Rotkorn . Ik gebruik deze korrels steeds vaker[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, uitgeperst 2 tl gemalen komijn 1 tl kaneel 1/4 tl gemberpoeder 2 blikken van 400g[...]
Bron: smulweb.nl