Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
De zon laat zich nog wel zien, maar de stralen verwarmen ons toch al veel minder dan een paar weken geleden. Allez, dat vind ik toch. Ja, ik weet het, ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 200 g spinazie ((zak 400 g), zonder steel) 300 g zalmfilet (wild (zak 750 g diepvries)) 200 g kabeljauwfilet 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlvoor 12 personen 1 Atlantische zalmfilet met vel van 1,5 kg 300 g suiker 350 g fijn zeezout 20 g gemengde peperbolletjes, grof gemalen 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlIk blijf Merlot venkel voorschotelen en hij blijft het lekker vinden. Al zal hij dat nooit toegeven, ik denk dat ik hem er zelfs een plezier mee begin te doen.[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beEen heerlijke salade voor de lunch met een eigengemaakte Aziatische dressing. Voeg eventueel wat meer gerookte zalm en afgekoelde gekookte noodles toe en je[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is geen sushi, maar heeft wel de smaak van sushi. Het heeft wel de ingrediënten van sushi, behalve de rijst, die heb ik vervangen door lekker knapperige[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is weer einde van de maand en tijd voor de receptenruil! Deze keer mocht ik koken van de site: http://cuisinevansabine.nl/ Lastig kiezen weer, altijd leuk[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet werd weer eens tijd, een receptje geheel van eigen hand. Niet geïnspireerd door een kookboe k, kooksite of kok in een restaurant (althans niet bewust). Dit[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 800 gr. asperges * 1 tl. suiker * 50 gr. boter * 60 gr. bloem * 1,5 ltr. kippenbouillon * 100 gr. gerookte zalm in snippers * 1 eierdooier* 1[...]
Bron: smulweb.nlSushi is de laatste jaren helemaal hot & hip! Je hoort het zo ontzettend vaak dat mensen lekker uit eten gaan om sushi te eten. Sushi zelf maken is niet zo[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlPittige tomatensoep Deze tomatensoep is ’s zomers de moeite waard om te maken. Lekker met mooie, rijpe tomaten. Misschien wel uit eigen tuin? Als je twee[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gram voorgekookte krieltjes - 2 kruidenbouillontabletten - 1 kleine ui - 1 dl witte azijn - 1 eetlepels suiker - peper en zout - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 Atlantische zalmfilet met vel van 1,5 kg 300 g suiker 350 g fijn zeezout 20 g gemengde peperbolletjes, grof gemalen 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo krieltjes (in de schil), 4 eieren, 1 rode ui, 3 lente uitjes (in ringetjes), 1 bosje dille, 1 eetl. kappertjes, 4 moten zalm (liefst[...]
Bron: smulweb.nlEen maaltijdsalde gemaakt van deze crunchy Thai salad van Jamie Oliver met gemarineerde zalm van een recept van restaurant Tveir Fiskar in Reykjavik.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPeper zout aromat worcestershiresaus 2 blikjes zalm 4 flinke eetl. mayonaise 5 eetl. yoghurt 4 flinke eetl. ketchup 3 hardgekookte eieren 6 blaadjes gelatine[...]
Bron: smulweb.nlDe meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen CARPACCIO VAN GEROOKTE ZALM Ingredi?nten:200 gram gerookte zalm (dun gesneden)125 ml slagroom zout1/2 theelepel suiker2 augurken (uit een[...]
Bron: smulweb.nl