Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 109 recepten
Carpaccio van zalm met salade van aardappel en komkommer, Carpaccio van zalm met salade van aardappel en komkommer, Carpaccio van zalm met salade van aardappel en komkommer, Carpaccio van zalm met gestoomde groenten, Carpaccio van zalm met salade van aardappel en komkommer, Carpaccio van zalm met gestoomde groenten
voor 4 personen 1 kilo krieltjes (in de schil), 4 eieren, 1 rode ui, 3 lente uitjes (in ringetjes), 1 bosje dille, 1 eetl. kappertjes, 4 moten zalm (liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 200 gr. gerookte forelfilet - 2 appels (liefst Elstar) - 1 ui - 200 ml. zure room - 1 el. geraspte mierikswortel (potje) 1 el. citroensap - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 Atlantische zalmfilet met vel van 1,5 kg 300 g suiker 350 g fijn zeezout 20 g gemengde peperbolletjes, grof gemalen 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sneetjes wit casinobrood 1 bakje Philadelphia naturel 1 pakje gerookte zalmfilet 3 tl verse dille, fijngesneden Hulpmiddelen Vershoudfolie[...]
Bron: smulweb.nl- 1,5 liter bouillon van rundvleesblokjes - 2 afgestreken EL gedroogde of 2 volle EL verse peterselie - 1 afgestreken EL Italiaanse kruiden - 8 kleine of 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui (in plakjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 gram champignons (in plakjes) 1 eetlepel bloem 1/4 kop melk 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 dl slagroom (koud!), 6 plakjes + 100 g gerookte zalm, 60 ml droge witte wijn, 60 ml water, 2 blaadjes gelatine (à 2 g), 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - Witvis (ik gebruik meestal 2 tongfilets) - Zalm (een diepvriesdoosje) - Een blikje tonijn op water - Citroen - 1 ei - Dille - Beschuit -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 300 gram rosbief (vlees, aan een stuk), 2 theelepels Dijonmosterd, mespuntje knoflookpoeder, peper, zout, 3 eetlepels olijfolie, 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr. asperges * 1 tl. suiker * 50 gr. boter * 60 gr. bloem * 1,5 ltr. kippenbouillon * 100 gr. gerookte zalm in snippers * 1 eierdooier* 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g tuinbonen [uit de diepvries] 150 g feta 1 bos uitje, in dunne ringetjes 2 eetl. fijn gesneden dille of munt [ als je munt gebruikt zie[...]
Bron: smulweb.nl