Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 201 recepten
Ingrediënten Porties : 20 450 gr runderstoofvlees in blokjes 1 ossenstaart 4 eetlepels parelgort 3 wortelen, geschild 1 hele geschilde ui 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1 kg gedroogde pintobonen, gewassen 500 gr bacon, in kleine stukjes 175 gr ui, gesneden 6 groene chilipepers, ontlijst en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 kipfilets, ontveld en ontbot 2L kippenbouillon 2 preien, gesneden 6 wortels, gesneden 1 middelgrote kool, versnipperd 250g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Voor de bouillon 1 dikke vette scharrelkip 1 ui het groene deel van 1 prei 4 wortels, geschraapt de buitenste stengels van een[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1 theelepel plantaardige olie 650 gram kipfilets, in stukjes gesneden 2 liter water 1 blokje kippenbouillon 1 teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 3 stengels prei, gesneden 1 pond wortels (ongeveer 10), geschraapt en in schijfjes gesneden 4 stengels bleekselderij, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram mager soepvlees (rund) 250 gram rundergehakt 1 kleine mergpijp 400 gram soepgroenten (worteltjes, prei, bloemkool, bladselderij) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 l bouillon (groente of kip, eventueel van bouillontbletten) 1 grote of 2 kleine aardappelen 100 ml slagroom 250-300 gram knolselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 liter water 300 ml runderbouillon 3 bouillonblokjes 200 gr hamlap, in kleine blokjes 1 blik bruine bonen 1 klein blikje[...]
Bron: allrecipes.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 2 dikke of 4 dunne plakjes magere bacon, fijngesneden 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nl