Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Wat hebben we vandaag geleerd in onze kookles aan Spermalie? Hoe je peterselie moet hakken zodat hij zeker 2 dagen houdbaar èn makkelijk strooibaar blijft! Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWanneer ik naar Spermalie ga, dan geef ik mijn ogen altijd de kost en neus (letterlijk en figuurlijk) met veel belangstelling in de potten van de aanpalende[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet komt vrijwel nooit voor dat ik mosselen overhoud. Maar als ik ze overhoud, maak ik er de volgende dag altijd deze heerlijke en mooie soep van. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe afgelopen vakantie in Frankrijk hadden wij Deense buren. Op een namiddag dronken we samen een borrel. Een opmerkelijk feit was dat zij hun eigen wijn hadden[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMosselsoep: Mosselen...de een gruwt ervan en de ander vind ze overheerlijk En je kunt erzoveel mee doen.... Gekookt uit het Mosselpannetje of gebakken, Als[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 1 uitje, 1 teentje knoflook, 1 venkelknolletje, 25 gram boter, 1/2 eetlepel mosterd, 1 1/2 visbouillontables, 1 dl creme fraiche, 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl250 gram zachte witte vis (kabeljauw) 200 gram fruit de mers, (dit is mosselen, garnalen, inktvis, etc.), 2 visbouillionblokjes, 2 uien, 2 preien, 1 paprika,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 ui 1 teentje knoflook 1/2 rood pepertje 1 el vloeibare margarine 150 gram bruine linzen 4 dl groentebouillon 250 gram prei 1 winterwortel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 350 g mosselen in de schelp 250 g zalmfilet 250 g kabeljauwfilet 150 g garnalen 8 grote garnalen of gamba′s, rauw 2 uien 2 potten[...]
Bron: smulweb.nl