Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 158 recepten
Ingrediënten Porties : 4 50 gram gedroogde uienvlokken 2 eetlepels rundvleesbouillonpoeder snufje uienpoeder snufje gemalen peterselie snufje[...]
Bron: allrecipes.nl2 uien, 2 el olie, 250 gram gehakt, blik tomaten (gepureerd), 2 vleesbouillontabletten, 1 pot witte bonen in tomatensaus (850 gram), 200 gram diepvries[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com- 1 blik gepelde tomaten - 2 eetlepels tomatenpuree - 1 blik limabonen - 100 gram bladspinazie - 1 bouillonblokje tuinkruiden - heet paprikapoeder - tijm -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 rode paprika, in ringen 15 g boter 1 pak Honig landensoep, Franse champignonsoep 1 bekertje creme fraiche a 125 ml 1 el fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlLaatst heb ik een heerlijk vers tomatensoepje gemaakt, gewoon met wat restjes uit de koelkast, wat gehakt en wat Italiaanse kruiden. Het resultaat was erg[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter groentebouillon 225 g rode linzen 3 tenen knoflook, in dunne plakjes ¾ theel. gemalen komijn (djinten) zout cayennepeper[...]
Bron: allrecipes.nlGarnalen soep met Creme Fraiche Ingredienten 2 eetlepels olijfolie 300 gram ongepelde garnalen 3 eetlepels tomatenpure 1/2 eetlepel kerrie 1/2 eetlepel[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlUi & knoflook fruiten. Courgette erbij. Mosterd, kerrie & paprika poeder. Hou je van een beetje spicy? gebruik dan hot curry en pikante paprikapoeder[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 200 g salami (in blokjes) 1 grote ui (gesnipperd) 500 g aardappels (in blokjes) 1 eetlepel verse tijm (blaadjes, zakje[...]
Bron: ah.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 eetlepel boter * 1 eetlepel bloem * 2.25 dl gezeefde yoghurt * 9.5 dl kippenbouillon * 1 eetlepel gewassen en uitgelekte rijst * zout *[...]
Bron: smulweb.nl