Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ik wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje[...]
Bron: ah.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe afgelopen vakantie in Frankrijk hadden wij Deense buren. Op een namiddag dronken we samen een borrel. Een opmerkelijk feit was dat zij hun eigen wijn hadden[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 2 eetlepels olijfolie ? 1 zak roerbakmix (400 g) ? 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) ? 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 2 eetlepels olijfolie ? 1 zak roerbakmix (400 g) ? 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) ? 1[...]
Bron: smulweb.nl