Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 151 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 theelepels olijfolie 1 grote ui, in halve ringen 500-750 g wortels, geschraapt en in schijfjes 4 stengels bleekselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 75 ml halfvette zure room 1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden 1 eetlepel citroensap zout en peper naar smaak 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pak broodmix à 500 gr(liefst wit, past het beste bij uiensoep) 75 gr boter (25 voor de broodmix en 50 voor de soep) 200 gr extra[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 3 zoete aardappels 1 grote ui, dungesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetl olijfolie 1 klontje boter 4 aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 30 gr boter 1 ui, fijngesneden 1,4 liter kippenbouillon 5 wortelen, geschild en in schijfjes 3 kleine aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 3 stengels prei, gesneden 1 pond wortels (ongeveer 10), geschraapt en in schijfjes gesneden 4 stengels bleekselderij, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 2 el olijfolie. * 1 ui. * 500 gram aardappelen. * 1 tl tijm. * zout. * peper. * 1/2 l groente of kippe bouillon. * 1 laurierblad. * 1 snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 asperges 1 preiwit ½ bleekselder 2 uien 250 ml room 100 ml room (half opgeklopt) 3 takjes tijm 1 blaadje laurier 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlDeze soep maakte ik ondertussen al enkele jaren geleden voor het eerst. Ik snap zelf niet dat ik ze nog niet heb geblogd. Ik maak ze voor iedereen die bij ons[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten 6 eetlepels olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (uitgeperst) 300 g winterwortel (in blokjes) 2 stengels bleekselderij (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak champignons (400 g) 25 g boter of margarine 1 kleine ui (gesnipperd) ½ teen knoflook (geperst) 1 takje verse tijm 1 el cognac of[...]
Bron: ah.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlDit is een tweede versie van de aspergesoep die ik al eerder plaatste. Daarbij pureerde ik met de staafmixer een gedeelte van de asperges. Bij dit recept doe[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 15 g boter 1 eetl. olijfolie 3 grote uien, in dunne halve ringen 2 preien, gehalveerd en in dunne ringen 1 teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl