Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Garnalenbouillon 25 g gedroogde garnalen (oedang kering of ebbie) een stuk verse gember van 2,5 cm, in schijfjes gesneden 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 4 runder/kalfsschenkel - 3 stukjes gember van ca. 5 cm, geschild en gekneusd - 2 uien, gepeld - 3 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 flinke tl kerrie 1 el boter 2 st steranijs 4 stengels citroengras, in stukken, gekneusd 1 cm verse gemberwortel 1 rode peper, gehalveerd,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 4 runder/kalfsschenkel - 3 stukjes gember van ca. 5 cm, geschild en gekneusd - 2 uien, gepeld - 3 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlVietnam heeft een rijke soepcultuur. Bij allerlei gelegenheden worden soepen gemaakt, in allerlei verschijningsvormen: met noedels, met rijst, zure soep, met[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlVenkel(foeniculum, vulgare), familie van de schermbloem en smaakt een beetje naar anijs. Vanuit Azië is de venkel naar Europa gekomen, de Romeinen gebruikte[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele kardemom 2 hele kruidnagels 1 steranijs 1 theelepel venkelzaadjes 2 theelepels korianderzaad 1 stuk (5 cm) verse gember,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nl