Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, fijngehakt 250 gr Spaanse chorizo, in blokjes gesneden 3 stengels selderij, in blokjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlToen er gisteren, geheel tegen mijn zin in, opnieuw sneeuw uit de lucht viel, kreeg ik acuut trek in soep. Warme, voedzame soep. Maar mijn koelkastje oogde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 2 tenen knoflook 400 g cannellinibonen (blik) 2 el olijfolie 1 takje rozemarijn 2 vastkokende aardappelen 300 g fijne tuinboontjes[...]
Bron: ah.nlMet temperaturen rond het vriespunt kan ik echt uitkijken naar een warme kom soep. Vooral van die lekkere dikke en romige soepen, zoals een volle pompoensoep[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlMinestrone is een dikke rijkgevulde Italiaanse groentesoep. Minestrone wordt over het algemeen bereid met de verse groenten die verkrijgbaar zijn in het[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is winter, nu eindelijk echt. In de winter vind ik dat je ook winterse kost moet eten, eten volgens het seizoen. Daar hoort boerenkool ook bij. Alleen om[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comIk zag een filmpje op youtube voorbij komen waar deze soep zo ongeveer werd gemaakt. Pompoen hebben we nog uit de eigen tuin net als uien en knoflook, alleen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlToen er gisteren, geheel tegen mijn zin in, opnieuw sneeuw uit de lucht viel, kreeg ik acuut trek in soep. Warme, voedzame soep. Maar mijn koelkastje oogde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet is winter, nu eindelijk echt. In de winter vind ik dat je ook winterse kost moet eten, eten volgens het seizoen. Daar hoort boerenkool ook bij. Alleen om[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comLinzen Soep In deze linzensoep zijn 2 soorten linzen gebruikt Is niet noodzakelijk, alleen de groene linzen zijn ook prima De rode linzen koken makkelijker[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl