Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 72 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 hele kip, afgespoeld en ingewanden verwijderd 2 liter water 1 theelepel zout 30 gr boter 1/2 theelepel zout 20 gr boter 220 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 eetlepels arachideolie 340 g kipfilet 1 rode ui (170 g), gesnipperd 1 eetlepel bloem 1½ liter kippenbouillon 500 ml tomatensap 420 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram boter; 45 gram bloem 1 liter kippenbouillon 1 ui 125 gram grove mosterd (Doesburgse, Groninger of Marne) 1 à 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 eetlepels arachideolie 340 g kipfilet 1 rode ui (170 g), gesnipperd 1 eetlepel bloem 1½ liter kippenbouillon 500 ml tomatensap 420 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 g boter 48 g bloem 1 potje Top of de Shop kruiden * 6,5 dl kippenbouillon ( op kamer temperatuur) 3,5 dl slagroom 75 g Zwolse grove mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 40 gr boter 3 uien, in dunne ringen gesneden 2 eetlepels water 20 gr bloem 1,5 liter kippenbouillon 100 ml witte wijn 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr witte asperges 1 ½ liter water 1 blokje groentenbouillon 1 bosje peterselie (garnering) 60 gr roomboter 40 gr bloem 2 scheuten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 1 ui, in blokjes gesneden 1 prei, in dunne plakjes 1/2 kleine knolselderij, in blokjes gesneden 1/2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlHet begint langzaam iets minder druk te worden in onze B&B, het vakantieseizoen is bijna ten einde. Door de drukte hebben we meer dan een maand geen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit is een van de allereerste soepjes die wij regelmatig maakte toen we pas samenwoonden maar in de loop der jaren ben ik het recept kwijtgeraakt. Tot mijn[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlEen koninklijke soep voor mijn gasten op Bevrijdingsdag. Deze feestelijke dag gaf aanleiding om met een royale entree het diner te beginnen. Royaal in smaak[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com