Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 125 recepten
voor 2 personen 2 kommen Basisnoedelsoep , met of zonder geblancheerde groente 2 eetl. bakolie 2 eieren 1 tomaat, in plakjes gesneden zout Bereidingswijze Als[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo rijpe tomaten, gepeld en gehalveerd 200 gr (stok)brood van een dag oud, in plakjes 1 tot 2 teentjes knoflook, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Runderbouillon 500 gr runderpoot 750 gr runderbotten 1 grote ui, gepeld en gehalveerd 1 laurierblad 1/4 theelepel zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 Voor in de blender / pureren 3 knoflook tenen 1 cm gember 2 middelgrote uien Andere ingrediënten 1 theelepel koenjit (kurkuma)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 kipfilets, circa 350 g in totaal 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1 grote wortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 1 groene paprika 1 middelgrote tomaat 1 ui 1 grote wortel 1 grote aardappel 3 eetlepels olijfolie 1 theelepel zout 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -150 g gemalen Passendale Prelude kaas - 2 kg tomaten - 4 appelen (niet te zuur) - 1 ui - 2 stengels bleekselderij - 1 teentje knoflook - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 gram boter, 100 gram paddestoelen in plakjes gesneden, 50 gram room, 300 gram aardappelen in blokjes gesneden, 4 eieren, 1 ltr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 tenen knoflook 4 stengels bleekselderij 125 ml milde olijfolie 1 bakje tijm ((15 g), blaadjes gerist) 2 preien (gewassen en in ringen) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter vis- of kippenbouillon (van blokjes) 1 stengel sereh (citroengras), gekneusd 2 cm verse gemberwortel, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 eieren 3 eetlepels olijfolie 2 zakken Italiaanse roerbakgroentemix (a 400 g) 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g) 1 1/2 liter[...]
Bron: ah.nlMmm, als kind was dit één van de gerechten die ik wist te maken, en nog lekker was ook! Echter wijkt die versie wel iets van deze af... Daar zat minimaal één[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlvoor 6 personen 1,5 kg vis (geschikt om te koken, bv. kabeljauw) - 4 eetlepels olijfolie - 1 laurierblaadje - 1/2 kopje rijst - 3 fijngesneden tomaten - 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 el pinda (arachideolie)- of zonnebloemolie 2 grote uien, fijngesneden 2 tenen knoflook, geperst bosje koriander, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 pakje soepgemak kip (57 g) 1 rode peper 2 eieren 50 ml halfvolle melk 2 eetlepels zonnebloemolie 1 bakje taugé (125 g) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 500 g pompoen, geschild en in dobbelsteentjes (circa 675 g pompoen met schil) 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nl