Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Een lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl4 a 5 uien teentje knoflook (naar eigen voorkeur) 2 groenteboullionblokjes 2 zakjes misosoep(ah en jumbo) evt te vervangen door groenteboullionblokje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 30 450 gr mager varkensgehakt 400 gr garnalen, gepeld, schoongemaakt en grof gehakt 5 gedroogde zwarte of shiitake paddestoelen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalenbouillon 25 g gedroogde garnalen (oedang kering of ebbie) een stuk verse gember van 2,5 cm, in schijfjes gesneden 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pakje gedroogd kombuzeewier, circa 25 g 1 el sake, Chinese rijstwijn of droge sherry 2 tl fijne suiker ½ tl fijngeraspte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g rode snijbiet 1,4 liter kippenbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt (zie deze website) een stuk verse gember van 2,5 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 25 g gedroogde shii-take paddestoelen 75 g fijne rijstnoedels 175 g magere lendenbiefstuk, in blokjes gesneden 500 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen ? blok tofu, 4 sitake paddestoelen (toko), 8 dl dashi ( zie recept onder anders), 3 a 4 el miso, afhankelijk van het zoutgehalte. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 gedroogde Chinese paddestoelen of Chinese champignons uit blik 1 dunne prei 1 liter kippebouillon peper uit de molen,li>1 theelepel ve-tsin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlAltijd lekker en gezellig om te doen. Bouillon verhitten, overdoen in de Chinese fondue pan, en dan maar lekker met vis, zeevruchten, kipfilet, varkensfilet,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen ? blok tofu, 4 sitake paddestoelen (toko), 8 dl dashi ( zie recept onder anders), 3 a 4 el miso, afhankelijk van het zoutgehalte. Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 gedroogde Chinese paddestoelen of Chinese champignons uit blik 1 dunne prei 1 liter kippebouillon peper uit de molen,li>1 theelepel ve-tsin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]
Bron: smulweb.nlVooral in de winter vinden wij soep erg lekker. Een lekkere warme kom soep als het buiten guur en koud is, heerlijk! Deze soep is een variatie op de[...]
Bron: smakelijck.blogspot.com