Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ik blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 voorgebakken boulogne stokbrood 3 visbouillontabletten 1/2 theelepel gedroogde tijm 1 zak minikrieltjes (450 g) 1 zakje fijne soepgroenten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels (olijf)olie 2 zakjes soepgroente (a 250 g) 1 pot basis voor groentesoep (400 ml) 1 pak kabeljauwfilet (diepvries, 400 g) 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 cm verse gemberwortel 3 bosuitjes 1 liter kippenbouillon (van tablet) 3 el droge sherry 1 el lichte sojasaus 200 g kabeljauwfilet (of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode paprika's 250 g vastkokende aardappelen 500 g winterpeen 2 uien 750 ml visbouillon 3 tenen knoflook 2½ tl komijnzaad 3[...]
Bron: ah.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nl250 gram zachte witte vis (kabeljauw) 200 gram fruit de mers, (dit is mosselen, garnalen, inktvis, etc.), 2 visbouillionblokjes, 2 uien, 2 preien, 1 paprika,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nl250 gram zachte witte vis (kabeljauw) 200 gram fruit de mers, (dit is mosselen, garnalen, inktvis, etc.), 2 visbouillionblokjes, 2 uien, 2 preien, 1 paprika,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 350 g mosselen in de schelp 250 g zalmfilet 250 g kabeljauwfilet 150 g garnalen 8 grote garnalen of gamba′s, rauw 2 uien 2 potten[...]
Bron: smulweb.nl