Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 courgette 2 Ui 1 Sjalotje 2 Teentjes knoflook 125 ml kookroom 2 bosuitjes 5 takjes koriander 5 takjes dille 50 gram boter 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. slagroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. kookroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 snackkomkommer ½ sjalot 10 g boter ½ tuinkruidenbouillontablet 1 takje dille 1 eetlepel zure room oudewijvenkoek zout en peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten (gesnipperd) 2 eetlepels boter 1 pakje slagroom (200 ml) 100 ml witte wijn 400 ml visbouillon (van tablet) 300 g tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g pastinaken 2 sjalotten 4 el olijfolie 2 tenen knoflook (heel) 1½ liter groentebouillon (vers of van tablet) 4 eieren 250 g[...]
Bron: ah.nl. Ingrediënten: 200 gr Hollandse garnalen 500 gr witte asperges 750 ml (zelf getrokken) kippenbouillon 15 gr boter nootmuskaat 125 ml slagroom 1 sjalot,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMosselsoep: Mosselen...de een gruwt ervan en de ander vind ze overheerlijk En je kunt erzoveel mee doen.... Gekookt uit het Mosselpannetje of gebakken, Als[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr witte champignons (schoongemaakt en fijngesneden) 1 L kippenbouillon 250 gr kastanjechampignons (schoongemaakt en in plakjes) 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 el olijfolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 6 el grove mosterd 2 el Provencaalse kruiden (gedroogd) 2 el bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 el olijfolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 6 el grove mosterd 2 el Provencaalse kruiden (gedroogd) 2 el bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nl