Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Het is wel genoeg geweest. Wordt het nou winter of niet? Denk je dat het eindelijk gaat vriezen, is dat voor maar twee dagen en wordt het al weer bijna zomers.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 100 g aardbeienjam (zonder stukjes, zo nodig met de staafmixer bewerken), 1 dl water, 1 maattheelepel speculaaskruiden, 2 steranijs, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 Voor in de blender / pureren 3 knoflook tenen 1 cm gember 2 middelgrote uien Andere ingrediënten 1 theelepel koenjit (kurkuma)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 flinke tl kerrie 1 el boter 2 st steranijs 4 stengels citroengras, in stukken, gekneusd 1 cm verse gemberwortel 1 rode peper, gehalveerd,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nl"Een diner in het vooruitzicht? Met dit dessert kan je je helemaal uitleven. Je staat er wel even voor in de keuken (en de afwas achteraf is niet min), maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOlijfolie, 1 prei gewassen en in ringetjes, duimgroot stuk verse gember geschild en fijn gehakt, 4 tenen knoflook fijn gehakt, 1/2 groene chilipeper zonder[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het koloniale[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVietnam heeft een rijke soepcultuur. Bij allerlei gelegenheden worden soepen gemaakt, in allerlei verschijningsvormen: met noedels, met rijst, zure soep, met[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlVenkel(foeniculum, vulgare), familie van de schermbloem en smaakt een beetje naar anijs. Vanuit Azië is de venkel naar Europa gekomen, de Romeinen gebruikte[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlHeel anders dan de andere Aziatische kippensoepen die ik ken. Echt de moeite waard om eens te maken, erg lekker. Het recept van deze sup ayam komt uit het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Ui, 1 teentje knoflook, 4 tomaten,0,5 spaanse peper,1 eetl. olie, 1 eetl.suiker,1 l. visbouillon,stukje steranijs, 2 venkels,600 gr. witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nl