Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
Ingrediënten Porties : 4 175 ml water 100 gr bloemkool, fijngehakt 150 gr aardappelen, in blokjes 65 gr selderij, fijngehakt 65 gr wortels, in blokjes 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *35 gr boter *35 gr bloem *1 kleine kipfilet *1 liter + 250 ml *kippenbouillon *75 gr diepvries doperwten *100 gr worteltjes *100 ml slagroom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *35 gr boter *35 gr bloem *1 kleine kipfilet *1 liter + 250 ml *kippenbouillon *75 gr diepvries doperwten *100 gr worteltjes *100 ml slagroom[...]
Bron: smulweb.nlVandaag eten we een ouderwets lekkere Hollandse tomatensoep, met gehaktballetjes en een handje vermicelli. Daarbij zelfgemaakte soepstengels (zie recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen koninklijke soep voor mijn gasten op Bevrijdingsdag. Deze feestelijke dag gaf aanleiding om met een royale entree het diner te beginnen. Royaal in smaak[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1.3 kilo tomaten, geschild, ontpit en in blokjes gesneden 140 gram fijngesneden wortelen 130 gram fijngesnipperde ui 420 ml[...]
Bron: allrecipes.nlHet receptje heb ik gehaald uit de Libelle en prijkt bovenaan mijn stapel 'dat wil ik ooit eens klaarmaken' gerechtjes. Het is een eenvoudig hartverwarmend[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten Porties : 1 1 tomaat stukje ui stukje wortel 10 gr boter ½ blikje tomatenpuree 10 gr bloem 250 ml water ½ bouillonblokje 1 laurierblaadje 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 liter visbouillon, 50 gr boter, 1 ui, 1 prei, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 3 middelgrote aardappels, 280 ml melk, 175 ml room, 60 gr[...]
Bron: smulweb.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nl