Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Erg lekkere winterse soep om warm van te worden. 3 el olijfolie, 1 grof gesneden u, 2 grof gesneden preien, 1 grote aardappel (in blokjes), 2 teentjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 uien, 2 el olie, 250 gram gehakt, blik tomaten (gepureerd), 2 vleesbouillontabletten, 1 pot witte bonen in tomatensaus (850 gram), 200 gram diepvries[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVorige week heerlijke snert gemaakt. Op m'n werk waren 2 collega's er over aan het praten, waardoor ik erg trek kreeg. Dit heb je nodig voor een snert die[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijke vegetarische soep, recept van Delia Smith 4 preien, 50 gram boter, 1 gesnipperde i, 2 aardappels in blokjes, 1 l groentebouillon, 1/4 l melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com750 gram rijpe tomaten, 1 grote ui, 175 gram belegen komijnekaas (stukje), 2 el olie, 1 teentje knoflook, 2 tl kerrie, 2 kruidenbouillon-tabletten, blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 september 50 gram boter, 2 grote uien in ringen, 2 tl bloem, 1 l groentebouillon, 4 el droge witte wijn of 2 el droge sherry, 1 stokbrood, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 10 april 50 gr. boter, 1 ui, 1 teentje knoflook, gemberpoeder, 2 stengels bleekselderij, 1 kleine courgette, 1 el milde kerrie, 1 el bloem, 1,25 l.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAltijd lekker en gezellig om te doen. Bouillon verhitten, overdoen in de Chinese fondue pan, en dan maar lekker met vis, zeevruchten, kipfilet, varkensfilet,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit de Allerhande Bijzonder geschikt als voorgerecht (als hoofdgerecht voor krap 3 personen) 2 el olie, 1 gesnipperde ui, 2 grofgesneden tenen knoflook,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com