Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten 1 ui (fijngesneden) 4 eetlepels olie 1 pot spinazie (330 g) 1 pakje room culinair (200 ml) 2 kippenbouillontabletten 2 sneetjes oud brood[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 courgettes 1 ui 2 teentjes knoflook 3 eetlepels olijfolie 2 blikjes kervelroomsoep (Ã 400 ml) 1 pakje gerookte palingfilet (200 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 teentje knoflook 6 takjes kervel 1 eetlepel boter 4 eetlepels Limburgse mosterd 1 pot gevogeltefond (380 ml) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ; 250 gram champignons 1 1/2 liter bouillon of water met 2 bouillontabletten 45 gram boter 45 gram bloem bos kervel 2 eidooiers 1 dl room 4 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlWanneer ik naar Spermalie ga, dan geef ik mijn ogen altijd de kost en neus (letterlijk en figuurlijk) met veel belangstelling in de potten van de aanpalende[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 1 runderschenkel 250 gr runderpoulet 400 gr rundergehakt 2 blokje groentebouillon 2 blokjes tuinkruidenbouillon 3 liter water 200 gr bospeen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg rijpe tomaten 3 eetl extra vergine olijfolie 4 eetl fijne kruiden, bijv. dille, bieslook, platte peterselie en kervel Elke dag iets[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kroppen hollandse sla 3/4e liter bouillon (maakt niet uit welke, als het maar geen visbouillon is) 1 ui 2 tenen knoflook 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg rijpe tomaten 3 eetl extra vergine olijfolie 4 eetl fijne kruiden, bijv. dille, bieslook, platte peterselie en kervel Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2-1 gesnipperde ui 1-2 fijngehakte teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 1 blik gehakte gepelde tomaten 2 eetlepels tomatenpuree 4 kopjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kroppen hollandse sla 3/4e liter bouillon (maakt niet uit welke, als het maar geen visbouillon is) 1 ui 2 tenen knoflook 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlChampignonsoep met kervel en rijst door Jeroen De Pauw. Jeroen legt u stap voor stap uit hoe u dit lekkere gerecht kan klaarmaken. De lekkerste gerechten koo...
Visfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlDe zon laat zich nog wel zien, maar de stralen verwarmen ons toch al veel minder dan een paar weken geleden. Allez, dat vind ik toch. Ja, ik weet het, ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 2 blikjes kervelroomsoep (a 400 ml) 1 vleestomaat 1 pakje lichtgerookte haringfilet (200 g) zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nl