Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Basissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is wel genoeg geweest. Wordt het nou winter of niet? Denk je dat het eindelijk gaat vriezen, is dat voor maar twee dagen en wordt het al weer bijna zomers.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 100 g aardbeienjam (zonder stukjes, zo nodig met de staafmixer bewerken), 1 dl water, 1 maattheelepel speculaaskruiden, 2 steranijs, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalenbouillon 25 g gedroogde garnalen (oedang kering of ebbie) een stuk verse gember van 2,5 cm, in schijfjes gesneden 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 Voor in de blender / pureren 3 knoflook tenen 1 cm gember 2 middelgrote uien Andere ingrediënten 1 theelepel koenjit (kurkuma)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 flinke tl kerrie 1 el boter 2 st steranijs 4 stengels citroengras, in stukken, gekneusd 1 cm verse gemberwortel 1 rode peper, gehalveerd,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 wit van prei 2 uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 venkelknol 1 stengel bleekselderij olijfolie 700 ml witte wijn 200 ml Nouilly Prat 2[...]
Bron: smulweb.nlOlijfolie, 1 prei gewassen en in ringetjes, duimgroot stuk verse gember geschild en fijn gehakt, 4 tenen knoflook fijn gehakt, 1/2 groene chilipeper zonder[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het koloniale[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVietnam heeft een rijke soepcultuur. Bij allerlei gelegenheden worden soepen gemaakt, in allerlei verschijningsvormen: met noedels, met rijst, zure soep, met[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlVenkel(foeniculum, vulgare), familie van de schermbloem en smaakt een beetje naar anijs. Vanuit Azië is de venkel naar Europa gekomen, de Romeinen gebruikte[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlHeel anders dan de andere Aziatische kippensoepen die ik ken. Echt de moeite waard om eens te maken, erg lekker. Het recept van deze sup ayam komt uit het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele kardemom 2 hele kruidnagels 1 steranijs 1 theelepel venkelzaadjes 2 theelepels korianderzaad 1 stuk (5 cm) verse gember,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nl