Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt 1 ui, grofgesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 l groente- of kippenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr witte asperges 1 ½ liter water 1 blokje groentenbouillon 1 bosje peterselie (garnering) 60 gr roomboter 40 gr bloem 2 scheuten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 75 ml halfvette zure room 1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden 1 eetlepel citroensap zout en peper naar smaak 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr verse asperges 1 ui, in kleine stukjes gesneden 125 ml groentebouillon 1 el boter 2 el bloem 1 tl zout 1 snufje gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 stengel bleekselderij (geschild) 1/2 komkommer (geschild) 75 g tuinerwten (versgedopt (als ze er niet vers zijn gebruik dan diepvries)) 50[...]
Bron: ah.nlJamie`s Koele Lentesoep Dit lichte frisse soepje stond in de A.H van Appie Mooi lentegroen van kleur en koud Lekker veel kruiden.... Dus heerlijk gezond ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDeze maand deed ik weer mee met de foodblogswap en ik mocht koken van Anita's potjes en pannen wat ik superleuk vond want ik volg haar blog al een tijdje, ze[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlGroene Soep 60 gr. Wortel, in blokjes gesneden 1 Ui, fijngesneden 100 gr. Bleekselderij, in blokjes gesneden 75 gr. Pastinaak, in blokjes gesneden 3 Teentjes[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlTwee jaar afwezigheid op de blog Ik wil je even bijpraten, zodat je begrijpt hoe ik nu in het leven sta. De afgelopen twee jaar ben ik druk geweest met het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMinestrone Mevrouw Sigi heeft vanavond de lekkerste Minestrone-soep ooit gegeten. Toen ik 'soep' als antwoord gaf op de vraag der vragen, 'wat eten we[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 1 stengel bleekselderij, geschild + 1/2 komkommer, geschild + 75 g tuinerwten, versgedopt (als ze er niet vers zijn gebruik dan diepvries) +[...]
Bron: smulweb.nl