Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 93 recepten
Ingrediënten Porties : 2 Voor in de blender / pureren 3 knoflook tenen 1 cm gember 2 middelgrote uien Andere ingrediënten 1 theelepel koenjit (kurkuma)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1,5 eetlepel arachideolie, 2 grote uien (gesnipperd), 2 à 3 kemirienoten (geraspt), 1,5 theelepel koenjit (gemalen geelwortel/kurkuma),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo rijpe tomaten, gepeld en gehalveerd 200 gr (stok)brood van een dag oud, in plakjes 1 tot 2 teentjes knoflook, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -150 g gemalen Passendale Prelude kaas - 2 kg tomaten - 4 appelen (niet te zuur) - 1 ui - 2 stengels bleekselderij - 1 teentje knoflook - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 tenen knoflook 4 stengels bleekselderij 125 ml milde olijfolie 1 bakje tijm ((15 g), blaadjes gerist) 2 preien (gewassen en in ringen) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 500 g pompoen, geschild en in dobbelsteentjes (circa 675 g pompoen met schil) 1[...]
Bron: allrecipes.nlPaprikasoep met omeletreepjes Ik heb al eerder een soep met paprika gemaakt, hier had ik ook tomaten doorheen gedaan, deze keer heb ik alleen gegrilde paprika,[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlvoor 4 personen - olijfolie - 150 g chorizo, fijngehakt - 1 ui, gepeld en fijngehakt - 1 teen knoflook, gepeld en fijngehakt - 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nl