Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 348 recepten
voor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nl2 sjalotten of 1 ajuin Boter 3 bouillonblokjes (vlees of groenten) 1 doos gepelde tomaten 3 bananen ( juist rijp genoeg) 2 afgestreken eetlepels bloem 1,5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 kipfilets 960 ml water, of zoveel als nodig snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak snufje gedroogde salie 150 gram[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr kabeljauwfilet 200 gr verse tonijn( of een andere vaste vis naar keuze) grote garnalen(als versiering) 1 ui 1 teentje look 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk voorgerecht voor je vegetarische (kerst)diner is deze romige courgettesoep. De sterke blauwaderkaas past perfect bij de zachte smaak van[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr aardappels, geschild en in blokjes 40 gr selderie, in blokjes 50 gr ui, fijngesneden 85 gr gekookte ham, in blokjes 775[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 500 g pompoen, geschild en in dobbelsteentjes (circa 675 g pompoen met schil) 1[...]
Bron: allrecipes.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nl