Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Traditionele erwtensoep. Gepureerd. Lekker zacht zalfje. Heerlijk met ambachtelijke slagers rookworst en/of roggebrood met katenspek. Maar ook zonder[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGedroogde bonen nacht weken. Bonen in pan met ui met 6 kruidnagels, handvol peterseliesteeltje, 8 zwarte peperkorrels, laurierblaadje, 2 liter water. 2 uur op[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi, knoflook, gember. Garam masala. Rode Linzen. Heet water. Op smaak brengen met peper & zout. Eventueel met staafmixer pureren. Pas de dikte van de soep[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHerfst Weerstand Booster De Herfst is begonnen, buiten daalt de temperatuur snel, het wordt vochtiger & misschien gaat zelfs de verwarming al wel weer aan[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi, wortel, gember, knoflook & rood pepertje smoren. Pompoen met schil roosteren in oven, met olijfolie & curry (Indiase kerriepoeder). Pompoen in de[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGemengde paddenstoelen (1/2 door soep, andere helft vulling/garnering). Kastanjechampignons. Aardappel. Groentebouillon. Peper & zout. 1/2 gemengde[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlZoete aardappel. Bouillon. Venkelzaad. Verse gember. Citroensap. Kokosmelk. Chilipoeder.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlPastinaak (4 x) schillen en twee aardappels. 100 ml witte wijn. 100 ml soyaroom. Bouillon. Verse kervel of platte peterselie. Citroenrasp. Peper & zout.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi, knoflook, aardappel. Knolselderij & venkel. Tijm, peper & zout. Beetje citroensap. Krokante bacon.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAardpeer schillen en gaar koken in lichte bouillon. Mengsel van yoghurt scheutje room, citroensap & schil maken. Aardpeer pureren. Mengsel yoghurt erdoor.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVenkel & sjalotje smoren. Kippenbouillon erbij. Pureren. Zout, peper, Pernod, slagroom. Verse platte peterselie. Heerlijk! Tip; drink hier géén Pernod[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBloemkool in stukjes, beetje kokosolie erover en 20 tot 30 minuten goudbruin roosteren in de oven. Uitje fruiten, Thaise rode curry, groentebouillon, kokosmelk[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlEen heerlijke soep van wortel, ui, zoete aardappel, sinaasappelsap, gember & tijm!
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlPompoen en zoete aardappel in stukken in ovenschaal. Knoflook, chilipoeder, gemberpoeder. Uur in oven. In pan met bouillon. Pureren. Evt. room toevoegen.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl