Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Instructies
Venkel & sjalotje smoren. Kippenbouillon erbij. Pureren. Zout, peper, Pernod, slagroom. Verse platte peterselie. Heerlijk!
Tip; drink hier géén Pernod bij....veel te overheersend.
Lees het recept op vrijgevig.blogspot.nl
Ingrediënten
- sjalot
- venkel
- peper
- peterselie
- zout
- slagroom
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Categoriëen
- VegetarischJa
- Met vleesNee
- Met vis en zeevruchtenNee
- Met fruitNee
- Met peulvruchtenNee
- Met pastaNee
- Met groentenJa
- Met rundvleesNee
- Met varkensvleesNee
- Met gehaktNee
- Met gevogelteNee
Lees alle recepten uit vrijgevig.blogspot.nl
Ingrediënten
- sjalot
- venkel
- peper
- peterselie
- zout
- slagroom
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. |
FAQ |
Privacy