Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten 1 zak Italiaanse (wokgroenten (diepvries, 750 g)) 4 rundvleesbouillontabletten (minder zout) 1 pak verse perline met rauwe ham (pasta, 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgettes (in blokjes) 1 liter kippenbouillon (van tablet) 125 ml slagroom 100 g gerookte zalm (in snippers) 2 el olie 1 ui (gesnipperd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 10 1 overgebleven kalkoen karkas 300g overgebleven vulling 2 selderijstengels, in stukjes 2 wortels, geschild en in plakjes 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kleine pompoenen 750ml kippenbouillon 150ml slagroom 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat 1/2 theelepel gemalen salie 1 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 120 g milde of pittige Italiaanse kalkoensaucijs, vliesjes verwijderd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 gr boter 1 ui, fijngesneden 2 wortels, fijn gesneden 1 appel, geschild en in blokjes gesneden 400 gr pompoen vlees,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 kalkoendrumsticks 2850 ml water 2 grote uien, versnipperd 4 wortels, fijngesneden 3 stengels bleekselderij, gehakt 4 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 800 gram uien waaronder... witte uien/gele uien/rode uien rode en witte sjalotjes lente en bos uitjes 4 teentjes knoflook halve paprika kleur[...]
Bron: smulweb.nlZoete aardappelen en ik, dat is zo'n beetje een haat - liefde verhouding. Ik eet ze wel eens graag maar niet te veel, 1 keer om de zoveel maanden is voldoende.[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.bevoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nl