Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Basissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gr kikkererwten 1 ui 1 teentje knoflook 1 eetl olie (bijv. olijf) 1 theel kerrie groentenbouillontabletten voor 1 l bouillon 4 eetl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 700 gr pompoen, geschild en in blokjes gesneden 2 eetlepel donkerbruine zachte suiker 2 eetlepels honing 4 eetlepels olijfolie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 3 eetlepels olijfolie 60 ml citroensap 8 tenen knoflook, fijngehakt 3 wortelen, gesneden 2 witte uien, gesneden 6 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 g kipfilet 1 ui 2 teentjes knoflook een stukje gember ½ chilipepertje 1 wortel ¼ Chinese kool Sesamolie 1 kl kerriepoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Multi-Culti-Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMijn favoriete groente? Zonder twijfel de zoete aardappel. Heerlijk om op te vullen met wat zure room en lente-uitjes, maar ook in een ouderwetse puree is een[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het koloniale[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn de bijlage van zaterdageditie van het AD las ik een stukje van Ronald Giphart over Dinsdagse pindasoep met daarbij een recept van zijn eigen variant van[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen weekje na het bloggen van mijn eigen pindasoep , kwam ik dit recept van Ronald Giphart tegen in één of andere bijlage van de Volkskrant. Zijn soep is net[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 eetl zonnebloemolie 1 grote ui 1 theel knoflook 1 cm verse gember 1 kleine , verse hete peper 3 stengels citroengras 1 eetl kerriepoeder 70[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bretonse vissoep Bereidingstijd: 40 min. Ingredienten: 2 uien 2 teentjes knoflook 2 vleestomaten 1 citroen 1 venkelknol 300 g kabeljauwfilet[...]
Bron: smulweb.nl