Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Uitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlEen heerlijke soep van wortel, ui, zoete aardappel, sinaasappelsap, gember & tijm!
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBroccoli inclusief stronk in stukjes snijden. Olijfolie, knoflook, verse gember. Broccoli erbij. Bouillon. Komijn & venkelzaad. Pureren. Yoghurt met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBloemkool in stukjes, beetje kokosolie erover en 20 tot 30 minuten goudbruin roosteren in de oven. Uitje fruiten, Thaise rode curry, groentebouillon, kokosmelk[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlLente-uitjes. Steeltjes van koriander. Knoflook. Blokjes tomaten (blik), gegrilde paprika (pot), bouillon. Yoghurt, jalapeñopepers, munt met staafmixer tot een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAardpeer schillen en gaar koken in lichte bouillon. Mengsel van yoghurt scheutje room, citroensap & schil maken. Aardpeer pureren. Mengsel yoghurt erdoor.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlTraditionele erwtensoep. Gepureerd. Lekker zacht zalfje. Heerlijk met ambachtelijke slagers rookworst en/of roggebrood met katenspek. Maar ook zonder[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVenkel, aardappel, komijn, citroensap. Garneren met platte peterselie.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlZoete aardappel. Bouillon. Venkelzaad. Verse gember. Citroensap. Kokosmelk. Chilipoeder.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGedroogde bonen nacht weken. Bonen in pan met ui met 6 kruidnagels, handvol peterseliesteeltje, 8 zwarte peperkorrels, laurierblaadje, 2 liter water. 2 uur op[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi & knoflook. Tomatenpuree & witte wijn. Beetje suiker. Gegrilde paprika (pot) & eventueel tomaat uit blik. Bouillon. Pureren. Philadelphia light.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlPompoen en zoete aardappel in stukken in ovenschaal. Knoflook, chilipoeder, gemberpoeder. Uur in oven. In pan met bouillon. Pureren. Evt. room toevoegen.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBroccoli, gember, komijn, venkelzaad, ui & knoflook, kokosmelk, Turkse (chorizo-achtige) worst. 1 flinke stronk broccoli & roosjes wat kleiner snijden.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl1 Venkel, 1 ui, 1 knoflook teentje, Circa 3/4 liter groentebouillon & 2 peren. Blender. Klaar. Eet smakelijk!
Bron: vrijgevig.blogspot.nl