Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr. broccoli ruim 1 liter water 2 blokjes groentenbouillon 1 ui, gesnipperd 3 eetl. bloem 1 tl. basilicum 1 laurierblaadje 1[...]
Bron: allrecipes.nlVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOesters zijn een van de weinige dingen die ik niet lust. Ik vind ze vies. Alleen wanneer ze gegratineerd worden op een bedje van spinazie met een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 2 eetlepels boter 300 g bloemkool (in kleine roosjes) 200 ml room 1 pot gevogeltefond (380 ml) 2 portobello champignons (in plakjes) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 stoneleeks (1 zakje) 1 el olijfolie 200 g paddestoelenmelange (in dunne reepjes) 1 pot krachtbouillon kip (a 350 ml) 4 tl truffelolie 1 ei[...]
Bron: ah.nlHet recept is eigenlijk is eigenlijk te eenvoudig om op te schrijven. Maar het is echt lekker en de volgende dag nog lekkerder. Anders aan deze soep is in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: ½ knolselderij 1 ui, gesnipperd 1 groentebouillonblokje 1/8 l slagroom bosje verse peterselie, grof gehakt peper & zout beetje boter om[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heerlijke winterse soep 1 kilo topinamboertjes (aardperen) 2 sjalotten olijfolie 200 ml witte wijn 800 ml groentebouillon 1 dl slagroom 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSchorseneren zijn er nog tot eind februari van Nederlandse bodem, dus we hebben nog een week. Officieel dan, want je weet maar nooit met de klimaatverandering.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 7 dl kippe-bouillen 200 gr zuurkool 200 gr aardappelen,geschild 150 gr ham 1dl slagroom zout peper Bereidingswijze Kook 3dl bouillen;en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 7 dl kippe-bouillen 200 gr zuurkool 200 gr aardappelen,geschild 150 gr ham 1dl slagroom zout peper Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nl