Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
Altijd makkelijk om soep te kunnen eten in m'n pauze voor de koopavond. Dit recept komt uit de Foodies van januari 2009 (beetje aangepast). Het resultaat zag[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr zuurkool (naturel), 50 gr blokjes gerookte spek, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlMijn gasten op mijn 38e verjaardag deze maaltijdsoep voorgeschoteld, recept van mijn moeder! Ja wij hebben servische roots.... SERVISCHE BONENSOEP (4 personen)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl- 500 gr. spliterwten - 500 gr. schouderkarbonade (of magere varkenslapjes - net zo lekker en minder vet) - 250 gr. dunne speklapjes (2 stuks) - 150 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak (wijn)zuurkool (500 gram); 1 blik gepelde tomaten(plm. 400 gram); 500 gram rundergehakt; 3 uien; 1 liter groentebouillon; 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 50 g boter 1 ui (fijngesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 1½ eetlepel bloem 1 theelepel komijn (djinten) 1 liter kippenbouillon[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g boter 3 el bloem 300 ml halfvolle melk 1/2 zak zuurkool (a 500 g, biologisch) 1 el grove mosterd zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse tijm (15 g) 2 sjalotjes 3 eetlepels olijfolie 250 g wijnzuurkool (ongekookte) ½ eetlepel suiker 4 tomaten 1 teentje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 plakken Parmaham 1½ el olie 1 sjalot (fijngesneden) 1 zak wijnzuurkool (250 g) 1 el tijm 500 ml runderbouillon (zelfgemaakt of van 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g spliterwten (een nacht geweekt) 750 g ribkarbonades 250 g zuurkoolspek (aan een stuk) 1 grote ui (gesnipperd) 3 grote tomaten (in[...]
Bron: ah.nl