Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten: - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 ui, gesnipperd - 1 stukje verse gember (ca 3 cm), fijngesneden - 1 teen knoflook, geperst - 1 eetlepel bloem -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten 3 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Thaise groentemix (400 g) 2 eetlepels Thaise groene currypasta (pot a 225 g) 1 blik kokosmelk (400 ml) 200[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g zoete ui 250 g rode ui 250 g sjalotten 1 zakje bosuitjes (3 stuks) 3 eetlepels zonnebloemolie 1 pot basis voor (uiensoep (485 ml,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje kastanjechampignons (250 g) 1 eetlepel zonnebloemolie 1 pot basis krachtbouillon van rundvlees (350 ml) 1 schaaltje kipfilet fumé[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el zonnebloemolie 1 grote ui (gesnipperd) 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 teen knoflook 1 el bloem 1 blikje maiskorrels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el zonnebloemolie 400 g grofgesneden wokgroente (zak) 1 tl chilipoeder 1 liter soepbasis tomaat 400 g kidneybonen (blik) 3 bosuitjes 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 1 rode paprika 1 teen knoflook 2 el zonnebloemolie 100 g kipfilet 50 g mix voor Hollandse kippensoep (zakje) 1 liter kraanwater[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakjes lente ui-crème soep (a 63 g) 1 schaaltje surimi naturel (170 g) 6 bosuitjes 1 eetlepel zonnebloemolie 4 sneetjes casino witbrood[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 4 el sojasaus (flesje 250 ml) 1 el sesamolie (flesje 250 ml) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 2 cm verse gember 3 tenen knoflook 1 tl zout 2 el zonnebloemolie 4 kippenpoten 1 liter kraanwater 2 limoenen 4 stengels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 ui, gesnipperd - 1 stukje verse gember (ca 3 cm), fijngesneden - 1 teen knoflook, geperst - 1 eetlepel bloem - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 6 personen Ca 40 gram gamba′s, 500 ml visbouillon, 500 ml kippenbouillon, 1 eetlepel zonnebloemolie, 2 knoflooktenen, 3 cm verse gember, 1[...]
Bron: smulweb.nl