Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 82 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 (1 kg) hele pompoen 2 eetlepels olijfolie 1 prei, gewassen en fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt of fijngeperst 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr Sint-Jakobsschelpen, afgespoeld en uitgelekt 2 eetlepels boter 1 bosje lente-ui, gehakt 120 gr verse champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, kleingesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 theel. venkelzaad 5 dl visbouillon 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 el extra vergine olijfolie 1 stengel prei, in schijfjes gesneden 1 venkelknol, grofgesneden 300 ml droge witte wijn 900 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 g rauwe reuzengarnalen, zonder kop 4 el droge witte wijn 4 schijfjes citroen 4 zwarte peperkorrels, een beetje geplet 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg mosselen in schelpen, schoongemaakt 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 uien, gehakt 50g boter 3 eetlepels bloem 1 theelepel gemalen zwarte peper 1 theelepel suiker 800 ml runderbouillon 300ml water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetl olijfolie 2 grote uien, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2 theel paprikapoeder 2 stengels bleekselderij 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr witte asperges 1 ½ liter water 1 blokje groentenbouillon 1 bosje peterselie (garnering) 60 gr roomboter 40 gr bloem 2 scheuten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen . 250 gr. stevige grote uien . 20 gr. boter . 1 el. olijfolie, traditioneel . 2 tabletten runderbouillon . 3-4 grote sneden stokbrood, schuin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg gemengde vissoorten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 peen, in stukjes 1 prei, in stukjes 2 grote rijpe tomaten, in stukjes 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlPrei is niet een groente waar ik uit mezelf snel naar zou grijpen in de supermarkt, maar in soep blijkt het verbazend lekker te zijn! Deze soep at ik bij[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVoor een flinke pan soep 1 ui gesnipperd, 1 venkelknol in stukken, olijfolie, 1 winterwortel in stukjes, 3 stengels bleekselderij, blikje tomatenpuree, 2 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlAl weer zo'n heerlijk recept van Ottolenghi. En het aardige is: de volgende dag merkt men niet eens dat je zoveel knoflook gegegeten hebt! In het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen 3 rode paprika`s 3 tomaten 1,5 ui Yofresh droge witte wijn 1 grote teen knoflook 300 gram champignons 250 ml kookroom 2 el olie Paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 3 eetlepels extra vergine olijfolie 1 1/2 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst halve fles (375 ml) droge witte wijn 225 gram[...]
Bron: allrecipes.nl