Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Een lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl4 a 5 uien teentje knoflook (naar eigen voorkeur) 2 groenteboullionblokjes 2 zakjes misosoep(ah en jumbo) evt te vervangen door groenteboullionblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 1 prei 200 g winterpeen 1 tl zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 15 g peterselie 15 g selderij 2 takjes tijm 1 blaadje laurierblaadje 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 4 sjalotten (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 winterpeen ((250 g), in plakjes) 2 bakjes seizoensmelange (a 150[...]
Bron: ah.nlHet recept is eigenlijk is eigenlijk te eenvoudig om op te schrijven. Maar het is echt lekker en de volgende dag nog lekkerder. Anders aan deze soep is in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen -100 g nameko-paddestoelen (Pioppini) -8 dl Japanse bouillon of Dashi -100 g stevige tahoe (in kleine blokjes) -60 g rode miso (in[...]
Bron: smulweb.nl5-6 cm kombu-zeewier 2 gedroogde shii-take paddestoelen 4 eetlepels miso 6 fijngesneden bosuitjes 1/4 blok tofu in stukjes een plukje wakame-zeewier[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 dl kippenbouillon, 200 g gaar kippenvlees (waarvan de bouillon is getrokken), 70 g boter, 1 gesnipperde sjalot of kleine ui, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -100 g nameko-paddestoelen (Pioppini) -8 dl Japanse bouillon of Dashi -100 g stevige tahoe (in kleine blokjes) -60 g rode miso (in[...]
Bron: smulweb.nl5-6 cm kombu-zeewier 2 gedroogde shii-take paddestoelen 4 eetlepels miso 6 fijngesneden bosuitjes 1/4 blok tofu in stukjes een plukje wakame-zeewier Elke dag[...]
Bron: smulweb.nl