Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 400 g gaar gekookt vlees in stukjes gesneden (kan lamsvlees geitenvlees, rundvlees, kip of varkensvlees zijn of een combinatie ervan) 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram boter; 45 gram bloem 1 liter kippenbouillon 1 ui 125 gram grove mosterd (Doesburgse, Groninger of Marne) 1 à 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 liter groentebouillon (1 blokje voor groentebouillon en 1 blokje voor groene kruiden bouillon) olie voor bakken 1 ui, fijn 2 gele courgette,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 liter groentebouillon (1 blokje voor groentebouillon en 1 blokje voor groene kruiden bouillon) olie voor bakken 1 ui, fijn 2 gele courgette,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 400 gram worteltjes of winterpeen 1 middelgrote ui dunne prei 2 eetlepels maïskiem-olie of zonnebloemolie 1 Spaanse peper 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 400 gram worteltjes of winterpeen 1 middelgrote ui dunne prei 2 eetlepels maïskiem-olie of zonnebloemolie 1 Spaanse peper 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 komkommers (in de lengte doormidden en zaadlijsten verwijderd) 1 bakje verse koriander ((15 g), blaadjes fijngesneden) 1 bakje Griekse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 1 prei 40 g selderij 1 ui 1½ liter kraanwater 3 laurierblaadjes ¼ knolselderij 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 grote aardappel (vastkokend, geschild) 200 g winterpeen (in blokjes) 3 stengels bleekselderij (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g romatomaten 1 ui 1 winterpeen 4 el olijfolie 70 g tomatenpuree (blikje) 1 teen knoflook 2 takjes tijm 2 rundvleesbouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ liter kraanwater 1 el zout 300 g spliterwten 2 schouderkarbonades 1 laurierblaadje 1 knolselderij 2 dunne preien 25 g verse selderij[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 prei 200 g winterpeen 1 tl zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 15 g peterselie 15 g selderij 2 takjes tijm 1 blaadje laurierblaadje 1[...]
Bron: ah.nl