Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
voor 4 personen 400 ml kokosmelk 2 kippenbouillontabletten 2 stengels citroengras, in stukjes 2 stukjes gemberwortel van 10 cm , fijngehakt 5 limoenblaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram prei 1 ui 100 gram kippenlevers 20 gram boter 1 l kippenbouillon 4 stuks kippenbouten met vel 2 laurierblaadjes 12 pruimen, pitloze 1[...]
Bron: smulweb.nlRauwe kipkarkassen (ik had kippenbouten, want ik wou ook nog erna kippensoep maken) varkensribben (ik had schouder karbonade) een stukje gember, ongeschild[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Liter water kippenbouillonblokje +- 500g blik/pak gezeefde tomaten kippenbout/kipfilet/vleesvervanger ui 3 teentjes knoflook 1 el suiker 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el. gedroogde echinaceawortel. 2 dl. vers gekookt water. 5 el gojibessen, vers of gedroogd. 2 liter kippebouillon(zelf gemaakt of van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 ml kokosmelk 2 kippenbouillontabletten 2 stengels citroengras, in stukjes 2 stukjes gemberwortel van 10 cm , fijngehakt 5 limoenblaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el. gedroogde echinaceawortel. 2 dl. vers gekookt water. 5 el gojibessen, vers of gedroogd. 2 liter kippebouillon(zelf gemaakt of van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen * Kippenbouillon (maggi) * 4 kippenbouten of kipkarbonades * vermicelli middel (eventueel wat figuurvermicelli erbij) * pakje maggi mixsoep[...]
Bron: smulweb.nlRauwe kipkarkassen (ik had kippenbouten, want ik wou ook nog erna kippensoep maken) varkensribben (ik had schouder karbonade) een stukje gember, ongeschild[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen * Kippenbouillon (maggi) * 4 kippenbouten of kipkarbonades * vermicelli middel (eventueel wat figuurvermicelli erbij) * pakje maggi mixsoep[...]
Bron: smulweb.nlSoepje Ayam Vandaag even een lekker soepje gemaakt, omdat ik niet zo lekker ben. :( Dit keer geen rijst en aardappel erbij gedaan, omdat ik dit keer ging voor[...]
Bron: belanda-kitchen.blogspot.nl