Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Ow, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen *250 gr kip *1 eelt boter *1 rode ui, gesnipperd *1 theel kerrie *2 kippen bouillonblokjes *150 gr fijne soepgroenten *1 liter water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Hokkaido pompoen (de bolle oranje) van plm. 1 kilogram 3 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels zonnebloemolie 10 gram (room)boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlDe letterlijke vertaling van 'yayla' is bergplateau. Zo'n mooie groene vlakte waar koeien en schapen grazen zie ik dan voor me. In Turkije staat een 'yayla'[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAl langer was ik van plan om ossenstaartsoep te gaan maken. Maar steeds was er niet van gekomen, maar voor deze kerst wilde ik het graag eens proberen![...]
Bron: smakelijck.blogspot.comDit is een heerlijke soep voor de echte knoflook liefhebber! Geroosterde Knoflooksoep met Kip 5 bollen knoflook 1 - 2 kipfilets, gekookt en in stukjes gesneden[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlErwtensoep ( ook wel Snert genoemd), is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl