Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Basissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlBouillon de basis voor ontelbare bereidingen Een heel makkelijke en snelle maaltijd is soep. Tegenwoordig kun je zakken en potten vol soep kopen. Natuurlijk is[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAl langer was ik van plan om ossenstaartsoep te gaan maken. Maar steeds was er niet van gekomen, maar voor deze kerst wilde ik het graag eens proberen![...]
Bron: smakelijck.blogspot.com*Ingrediënten (4 personen) 1 kg superrijpe tomaten 1 liter kippenbouillon 1 wortel (geschild en grof geraspt) 1 ui (fijn gehakt) 2 eidooiers 1 teentje knoflook[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlZoetzure tomatensoep De zoetzure tomatensoep van de supermarkt vind ik véél te zoet. Die van de Chinees is beter, maar daar loop ik ook niet voor om! Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet oog wil ook wat als je eet. En als je deze soep op je bord ziet, word je er bepaald niet vrolijk van. De soep heeft een wat grauwe kleur en is grof van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl“Linzen” is het meervoud van linze. De linze (plant) is een eenjarige peulvrucht die al eeuwen verbouwd wordt, zelfs in het Oude Testament wordt de[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlErwtensoep ( ook wel Snert genoemd), is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl