Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
voor 3 personen 6 gamba`s of 9 cocktailgarnalen ½ liter rundvleesbouillon (van tablet of zelfgemaakt) 3 eetlepels sherry dry 1 theelepel lichte[...]
Bron: smulweb.nlNoem het broccoli nieuwe stijl. Een crea-uitspatting met broccolisteel. Of stom toeval dat mijn mandoline in beeld lag toen ik broccoli wilde gaan snijden. Hoe[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlStrikt genomen is het geen nieuw recept dat ik dit keer getest heb. Deze broccolisoep heb ik vroeger vaak klaargemaakt, maar op gegeven moment raakte het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMijn schoonmoeder komt regelmatig bij ons eten. Hoewel zij echt iemand van de Hollandse kost is, vindt ze het leuk om bij ons nieuwe smaakjes te proberen.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBroccoli + garnalen= lekker! Misschien ligt de combinatie van broccoli met garnalen niet zo voor de hand. Toch smaken ze goed samen in deze soep. De kruidige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPittige tomatensoep Deze tomatensoep is ’s zomers de moeite waard om te maken. Lekker met mooie, rijpe tomaten. Misschien wel uit eigen tuin? Als je twee[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp verzoek heb ik vandaag een maaltijdsoep op tafel gezet. Manlief kijk regelmatig met mij mee in de vele kookboeken en tijdschriften die in huis zijn. Het[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nl1 pompoen, geschild, van pitjes ontdaan en in blokjes 4 sjalotje, gepeld en in vieren 1/2 theelepel gemalen koriander 500 ml kippenbouillon peper en zout[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 2 juli 1 ui, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram broccoli, 1,5 groentebouillontablet, 200 ml slagroom, 1 bakje zalmsnippers (200 g) Ui pellen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 3 personen 3 lente-uitjes 500 ml groentebouillon (van een blokje) 300 g gekookte asperges (vers of uit pot) 1 blikje krab (± 120 g) 100 g noedels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? el. venkelzaadjes, schil van sinaasappel, fijngeraspt, 2 el. olijfolie, zout, versgemalen peper, 200 gram kleine rauwe gamba′s, 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlZoals ik gisteren al in een blogbericht schreef kwam mijn echtgenoot thuis met gerookte palingfilets. Ik hield nog over toen ik de lekkere boterham gerookte[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVolgens het Voedingscentrum is dit een duurzaam soepje. Nu - in maart - want dan is prei een seizoensprodukt. Daarnaast bevat dit recept forel. Voor duurzaam[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAspergesoep Wat heb je nodig: 500 gram asperges geschild en in kleinere stukjes gesneden van ongeveer een cm, de kopjes ierz groter, zodat je wel hele kopjes[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk ben gestopt met op mijn blog te posten wat we iedere week eten. Natuurlijk hou ik het nog wel bij, maar jullie lezen het niet meer. Ik probeer wel mijn[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl